Το CNN δημοσίευσε λίστα με τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας

Ορεινό χωριό της Χαλκιδικής στην τρίτη θέση

Σε περίοπτη θέση λίστας του αμερικανικού CNN με τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας είναι η εμφάνιση της Αρναίας,και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση. Κάτι που αποτελεί μία  σημαντική στιγμή για το σύνολο του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση της λίστας, που περιλαμβάνει 17 χωριά της Ελλάδας, με την Αρναία στην 3η θέση, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, υπογράμμισε ότι «Αποτελεί λόγο υπερηφάνειας μα και ευκαιρία για το σύνολο του Δήμου Αριστοτέλη, το γεγονός ότι ένα παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο, όπως το αμερικανικό CNN, ξεχωρίζει και προβάλει την Αρναία μας, ως ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας. Μέσω της Αρναίας, αυτή η επιτυχία αναδεικνύει το σύνολο του Δήμου μας. Δικό μας στόχος, πρέπει να είναι να αξιοποιήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε το όφελος αυτής της προβολής, για ολόκληρη την περιοχή.»

Ταυτόχρονα δε,επισημαίνει πως  η σημαντική αυτή καταγραφή για την Αρναία, αποτελεί πιστοποιητικό για την δυναμική που έχουν και οι ορεινοί προορισμοί του Δήμου μας, τους οποίους, μέσα από το τουριστικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και ήδη εφαρμόζουμε, σκοπεύουμε να μετατρέψουμε σε “αιχμή του δόρατος” της προσπάθειάς μας, για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στον Δήμο Αριστοτέλη.

 

Διαβάστε επίσης