
Το δίλημμα του Βιτόρια για Ολυμπιακό
Ο μεγάλος πονοκέφαλος
Ο φορ είναι με το μεγάλο δίλημμα του Βιτόρια για τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα των playoffs. Ο Ρουί Βιτόρια έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας, με κάποια διλήμματα.
Σίγουροι θεωρούνται οι Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Σιώπης, Ουναΐ, Τετέ και Τζούρισιτς. Για τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας, υποψήφιοι είναι οι Πάλμερ-Μπράουν και Γέντβαϊ, με αουτσάιντερ τον Αράο. Οι δύο πρώτοι προέρχονται από μακρά απουσία, αλλά έχουν προβάδισμα έναντι του Βραζιλιάνου.
Στο κέντρο, τη μία θέση διεκδικούν οι Τσέριν και Μαξίμοβιτς, ενώ στην επίθεση, μάχη δίνουν οι Σβιντέρσκι και Ιωαννίδης που είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος.
Ο Πελίστρι επιστρέφει σήμερα από τη Λατινική Αμερική, θα είναι στην αποστολή, αλλά προορίζεται για αλλαγή. Ο Μπακασέτας είναι εκτός μάχης για την Κυριακή, ωστόσο χθες συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και πιθανώς να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική.
