Το… δώρο του Μαρκόπουλου στη Δούρου και ο «γαλάζιος» που αβαντάρει τη Ρένα στη Β΄ Πειραιώς

Έβγαλαν τα μαχαίρια στη Β΄ Πειραιώς

Έβγαλαν τα μαχαίρια στη Β΄ Πειραιώς. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος από τη μία, και η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου από την άλλη. Αιτία η αποκάλυψη ότι η πρώην περιφερειάρχης σκέφτεται να επανέλθει στη Βουλή μέσω της Β΄ Πειραιώς.

Ο κ. Μαρκόπουλος αποφάσισε να ασκήσει κριτική στην κα Δούρου για όσα δεν έκανε στην περιφέρειά του ως περιφερειάρχης. Έτσι, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα μακροσκελές κείμενο. Όμως το υστερόγραφο ήταν όλα τα λεφτά:

«Κυρία Δούρου σας παρακαλώ να μου στείλετε τη διεύθυνση του γραφείου σας. Έχω δώρο για εσάς ένα πολύ καλό GPS για τους δρόμους των γειτονιών στις πόλεις μας. Δεν έχω την απαίτηση ενώ στη Β΄ Πειραιά ούτε ζήσατε ποτέ, ούτε πατήσατε ως περιφερειάρχης να γνωρίζετε τα μέρη».

Η απάντηση της Δούρου ήταν να του αποστείλει εξώδικο. Το τι θα ακολουθήσει ουδείς το γνωρίζει. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να ψάξει ο Δ. Μαρκόπουλος να μάθει ποιος «γαλάζιος» αβαντάρει τη Ρένα για να εκλεγεί στη Β΄ Πειραιά. Και μιλάμε για γερή αβάντα. Νεότερα αργότερα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα