Το δράμα του Στέφανου, 5 λεπτά πριν από τον τελικό, η θλίψη στο πρόσωπό του ήταν για τον θάνατο της γιαγιάς του…

Μία ιστορία που μπορεί να έπαιξε το ρόλο της αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πριν μπει στα κορτ για να παίξει στον τελικό του Roland Garros κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. ‘Ειδοποιήθηκε ότι έχασε την γιαγιά του, ην μητέρα του πατέρα του! Γι αυτό και η θλίψη στο πρόσωπό του. Δεν ήταν απο την ήττα του 3-2 σετ στον τελικό.

Αυτό ‘έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook. Έγραψε: “Η  ζωή δεν είναι για νίκη ή ήττα. Πρόκειται για την απόλαυση κάθε στιγμής της ζωής, είτε μόνος, είτε με άλλους. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή χωρίς δυστυχία και απόρριψη.

Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ,  η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δώσει και να παρέχει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο ανθρώπινο ον που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτήν σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν αυτήν την κάνουν να ζεις ζωντανούς. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

Θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα από την ημέρα, την περίσταση ή την κατάσταση, αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτήν, και μόνο σε αυτήν. Σ’  ευχαριστώ που μεγαλώσατε τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα