Το δυνατό comeback του Κωνσταντίνου Κυρανάκη (φωτό)

Το αδιαχώρητο στην κεντρική του ομιλία στο Διασχολικό κέντρο Γλυφάδας

Συγκίνηση, ευγνωμοσύνη και εμπιστοσύνη με αυτές τις τρεις λέξεις κυρίαρχες αποτυπώνεται η εικόνα που επικράτησε στο Διασχολικό κέντρο Γλυφάδας το βράδυ της 10ης Μαΐου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του «γαλάζιου» βουλευτή και υποψηφίου στον Νότιο Τομέα (Β3) της Αθήνας έχουν προκαλέσει αίσθηση παντού καθώς σε μια μέρα με αντικειμενικές πολιτικές δυσκολίες όπως η διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών και των φοιτητικών εκλογών χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην Γλυφάδα για τον Κ. Κυρανάκη ενώ η αίθουσα δεν άδειασε ακόμα και μία ώρα μετά τη λήξη της εκδήλωσης.

Αυτό, μάλιστα, έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν συνυπολογίσει κανείς ότι είμαστε σε μια περίοδο που μπορεί ο προεκλογικός πυρετός να έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς βρισκόμαστε λιγότερο από 10 μέρες για τη διεξαγωγή των εκλογών, όμως ο κόσμος πλέον δίνει το «παρών» πολύ επιλεγμένα σε συγκεντρώσεις τέτοιου τύπου λόγω της μαζικότητας αυτών αλλά και της κούρασης των προηγούμενων ημερών.

Κόσμος από όλες τις ηλικίες βρέθηκε στο πλευρό του Κ. Κυρανάκη δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είχαμε καιρό να δούμε, όχι μόνο στη Νότια Αθήνα αλλά και στις υπόλοιπες περιφέρειες στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα νίκης και συσπείρωσης.

Τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προλόγισαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί τα τελευταία χρόνια την αίθουσα με τέτοιο κόσμο, αλλά και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και τέως υφυπουργός Εθνικός Άμυνας, στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν πολιτικό που διακρίνεται από πατριωτισμό και αυθεντικό ενδιαφέρον για τις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή της Ν.Δ., συγκίνησαν οι αναφορές του στα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Μαθητική Ρομποτικής που εισέπραξαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, τους οποίους χαρακτήρισε ως το μέλλον της χώρας, ενώ ευχαριστώντας τα μέλη των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Βύρωνα για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στις μάχες που έδωσε μαζί τους στα πύρινα μέτωπα της Αττικής και ο ίδιος ως εθελοντής, κάνοντας μνεία στην συνεισφορά του τότε Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανου Κολοκούρη, οποίος παρευρέθηκε και εκείνος στην εκδήλωση.

Συγκίνηση προκάλεσε ακόμη κατά το κλείσιμο της ομιλίας του, η αναφορά του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στη Μυρτώ, στο νεαρό κορίτσι που το 2012 είχε δεχθεί άγρια επίθεση από μετανάστη στην παραλία της Πάρου και που από τότε παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση. «Θέλω όλους όσοι είμαστε εδώ μέσα να τους θεωρείς οικογένεια, είσαι η μικρή μας αδελφή, είσαι το σύμβολο μιας Ελλάδας που κανείς δεν μένει πίσω» της είπε, καταχειροκροτούμενος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα