Το εκλογικό του καθήκον άσκησε και ο Β. Μαρινάκης

«Κάθε φορά που ανοίγουν οι κάλπες είναι μια γιορτή και μια νίκη για τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το εκλογικό του καθήκον άσκησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και εκ νέου υποψήφιος για δεύτερη θητεία δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης προσήλθε στο εκλογικό κέντρο το μεσημέρι της Κυριακής και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να ψηφίσει, προκαλώντας ευχάριστη εντύπωση στους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε σύντομες συνομιλίες με ψηφοφόρους, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξή τους και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του κ. Μαρινάκη για το πλούσιο έργο του στον δήμο.

Ενδεικτικό της αγάπης προς τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού είναι το γεγονός πως πλήθος κόσμου έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο κάτοικοι του δήμου Πειραιά τον χειροκρότησαν θερμά και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος Νικητής και τα Παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές! Εμείς ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε τον Πειραιά περήφανο, όπως αρμόζει στους Πειραιώτες. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ!», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ σε άλλο μήνυμά του ανέφερε:

«Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Κάθε φορά που ανοίγουν οι κάλπες είναι μια γιορτή και μια νίκη για τη Δημοκρατία.

Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αλλαγής σελίδας για την χώρα και οριστικής ρήξης με τον λαϊκισμό, το ψέμα και την κοροϊδία. Σήμερα, εδώ στο μεγάλο λιμάνι αποφασίζουμε να συνεχίσει ο Πειραιάς να είναι Νικητής και περήφανος.

Από αύριο, όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά της λεβεντιάς, του φιλότιμου, της ανάπτυξης, τον Πειραιά της καρδιάς μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που περπατήσαμε μαζί όλες τις γειτονιές της πόλης μας, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.

Όλους εσάς που μας ενώνει το ίδιο πάθος για τον Πειραιά και οι ίδιες αξίες. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που ακόμη και σήμερα καθαρίζουν την πόλη από τα φυλλάδια και τις κάρτες όλων των συνδυασμών.

Η αγάπη σας και το χαμόγελό σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας και να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω καθημερινά».

Διαβάστε επίσης