“Έγκλημα και τιμωρία” το εμμονικό σύνδρομο του Μπόλονι με Βιγιαφάνες, Μαουρίτσιο

Άντε η Πανάθα. Από το δόξα τω Θεώ, βοήθα Παναγιά. Δυο ήττες στο καπάκι στο ίδιο γήπεδο, 2-1 από τον ΠΑΣ, 1-0 από τον Δέλλα. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα εμμονικά σύνδρομα του Μπόλονι. Αυτό έγινε. Όταν πας και βγάζεις έξω τον Βιγιαφάνες αυτά παθαίνεις.

Μακράν το κορυφαίο του ματς με τον επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έκανε ο Αργεντινός. Και στο 73’, έξω και μέσα ο Μακέντα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Ο Μπόλονι το’ χασε το ματσάκι και φταίει ο Βιγιαφάνες. Για τον οποίο στην Τούμπα είχε πει ότι έχει πνευματικό πρόβλημα. Ξεφτίλα τον έκανε τον Αργεντινό. Και τον ξανάβαλε να παίξει σ’ ένα ματς που έπρεπε να το πάρει για να σκαρφαλώσει στην 2η θέση.

Είπαμε, όμως, ότι από την στιγμή που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, όλα καλά. Του έσπασε το αήττητο. Λες κι αυτό ήταν το ζητούμενο. Κι αφού οι διάφοροι αυτοί Χατζηγιοβάννηδες πανηγυρίζανε το Instagram, πώς ο Ρουμάνος τους φρέναρε, ότι έχει και συνέχεια το πρωτάθλημα; Τίποτα δεν έκανε. Δεν κράτησε τα γκέμια ο γέρο Λάζλο.

Έτσι είναι. Ο Μπόλονι την είδε μεγάλος και τρανός γιατί ο Παναθηναϊκός είχε τρελή ρέντα, αλλά η μπάλα είναι πόρνη που είπε κι ο Όσιμ. Ήρθε και η στραβή. Να σου πω που φαίνεται η μεγάλη ομάδα. Να κερδίζει και τις στραβές. Αυτό, δεν είναι ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι. Πάρε να’ χεις από τον Αργύρη το Γιαννίκη κι από τον Τραϊανό το Δέλλα.

Αντί να βγάλει έξω τον Μαουρίτσιο που δεν μπορεί το παλικάρι, έβγαλε έξω τον Βιγιαφάνες. Ο ένας δεν μπορεί να μαρκάρει, ο άλλος δεν γουστάρει να μαρκάρει, αλλά είναι δημιουργικός. Μπορεί με την ανακατωσούρα του να φτιάξει φάσεις. Ο Μαουρίτσιο είναι ο χαϊδεμένος, όμως. Ο μόσχος ο σιτευτός. Ο δε Νιάς, πως τον λένε, το παιδί είναι φιλότιμο, αλλά πρέπει να του βρει ρόλο ο γέρο Λάζλο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα