Το ευχαριστήριο… διάγγελμα του «sir Takis»

Το «τιτίβισμα» του υπουργού μετά απο την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Είναι λίγος ο χρόνος που ο Τάκης Θεοδωρικάκος βρίσκεται στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ώστε να μπορεί το έργο του να συγκριθεί με αυτό του προκατόχου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Είναι όμως αρκετός για να χριστεί ο «sir Takis» (σ.σ. ας μας συγχωρήσει το δάνειο ο ποδοσφαιρικός Τάκης Λεμονής) πρωταθλητής στην πολιτική επικοινωνία. Κάτι η… διακομματική του εμπειρία –έχοντας περάσει από το ΚΚΕ, τον παλιό Συνασπισμό, το ΠΑΣΟΚ και τώρα στη Ν.Δ.–, κάτι η άνω των 15 ετών δραστηριοποίησή του στο δημοσκοπικό κουρμπέτι βοηθούν τον νυν υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. να ξεπερνά τις κακοτοπιές.

Η απόδειξή ήρθε νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όπου αφού ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία έβγαλε ευχαριστήριο «διάγγελμα» στα social media.

«Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973 σε όλη τη χώρα, με επίκεντρο την Αθήνα ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και με απόλυτη ηρεμία», έγραψε χαρακτηριστικά Τ. Θεοδωρικάκος και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό όλους τους πολίτες, τους συμμετέχοντες στην πορεία και ασφαλώς τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίαςπου συνέβαλαν με τον επαγγελματισμό τους στην τήρηση της τάξης».

Δεν έλειψαν πάντως και αυτοί που κάτω από το «τιτίβισμα» του υπουργού συμπλήρωσαν ότι οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες δεν έγιναν… καλόγριες εξαιτίας του επαγγελματισμού της ΕΛ.ΑΣ., αλλά εξαιτίας της μετατροπής σε κακούργημα η μεταφοράς και χρήσης των μολότοφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα