Το γάβγισμα του Ches τους έσωσε από τη φωτιά

Η περίπτωση του ηρωικού Ches, ενώ γλυκύτατου σκύλου που ζει στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, είναι μια ακόμη απόδειξη πως τα συμπαθή τετράποδα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Πως αλλιώς να σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι ο Ches δεν δίστασε να ρισκάρει την ζωή του, ώστε να σώσει τη ζωή μιας γυναίκας που κινδύνευε μέσα σε ένα σπίτι που φλεγόταν. Σύμφωνα με την αμερικανική πυροσβεστική το σκυλί άρχισε να γαβγίζει ξαφνικά τα ξημερώματα ξυπνώντας τους γείτονες και καλώντας τους με τον δικό του τρόπο σε βοήθεια. «Όταν φτάσαμε στο σημείο οι γείτονες μας ενημέρωσαν ότι μας ενημέρωσαν για την φωτιά έπειτα από το γάβγισμα του σκύλου που ξεσήκωσε όλη την περιοχή» και συνέχισαν λέγοντας «όταν οι γείτονες είδαν ότι από το παράθυρο έβγαιναν καπνοί συνειδητοποίησαν ότι χάρις του Ches σώθηκαν όλοι» ανέφερε η Πυροσβεστική.

Τέλος, όπως μεταδίδει το independent.co.uk τόσο ο Ches όσο και η ιδιοκτήτρια του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω των αναθυμιάσεων ωστόσο χαίρουν άκρας υγείας και οι δυο ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους πυροσβέστες ήταν ότι το σκυλί παρέμεινε στο νοσοκομείο περιμένοντας το αφεντικό του να γίνει καλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα