Το… καλοφόρετο κλιματιστικό τσέπης που έφτιαξε η Sony

Το πρωτοποριακό γκάτζετ ονομάζεται Reon Pocket και δροσίζει τον χρήστη που το φοράει

Ο καύσωνας ταλαιπωρεί τους Έλληνες τις τελευταίες ημέρες και η Ιαπωνία πέφτει μακριά για να βρει κάποιος λίγη «ατομική» δροσιά.

Η αναφορά στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν γίνεται τυχαία, καθώς εκεί κυκλοφορεί ήδη στην αγορά το πρώτο κλιματιστικό της εταιρείας Sony που κυριολεκτικά φοριέται!

Το πρωτοποριακό γκάτζετ ονομάζεται Reon Pocket και είναι τόσο μικρό που χωράει στο πίσω μέρος μιας (ειδικής) μπλούζας, δροσίζοντας τον χρήστη που το φοράει. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται μέσω ειδικής εφαρμογής και η συσκευή διαθέτει αντίστοιχη λειτουργία ζέστης για τον χειμώνα, αλλά και αυτόματο mode.

Το Reon Pocket είναι αθόρυβο και μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 5°C ή να την αυξήσει κατά 10°C. Η αυτονομία του γκάτζετ είναι 120 λεπτά και ο χρήστης μπορεί να το επαναφορτίσει μέσω θύρας USB-C.

Για να αποκτήσει κάποιος το Reon Pocket θα πρέπει να πληρώσει περίπου 120 δολάρια για τη συσκευή και άλλα 16 ευρώ περίπου που κοστίζει η ειδική μπλούζα «RNPS-C1VA» η οποία κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη (small, medium, large) και σε δύο χρώματα (μπεζ και λευκό).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα