Το «καυτό» μοντέλο ρίχνει με το στήθος της το… Instagram!

Τι μπορούμε να πούμε για το κορίτσι αυτό; Με την πρώτη ματιά δεν θέλουμε να ξεκολλήσουμε το βλέμμα μας από πάνω της καθώς κοιτάζοντας ξανά και ξανά τις φωτογραφίες τις το μυαλό μας παίζει περίεργα «παιχνίδια». Ο αντρικός πληθυσμός αναστατώνεται ενώ οι γυναίκες θα ζήλευαν και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω της επειδή όπως και να το κάνουμε ο Θεός την προίκισε με προσόντα που βγάζουν μάτι.

Ο λόγος για την Άμπιγκειλ Ράτσφορντ. Ο μελαχρινός πειρασμός διαθέτει ένα πληθωρικό στήθος που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ένα από τα καλύτερα στον «κόσμο» του Instagram. Εκτός όμως και από το καλλίγραμμο κορμί της διαθέτει  σφριγηλά οπίσθια… τούμπανο, που δεν ξεχνάει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε ανάρτηση της στο Instagram.

Η μελαχρινή καλλονή από την Πενσυλβάνια έχει γερμανικές, γαλλικές και ιρλανδικές ρίζες, με την ίδια να δηλώνει πως το κορμί της οφείλεται σε αυτήν την «ανατρεπτική» μίξη. Η Άμπιγκειλ δηλώνει μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός, όμως έγινε ευρέως γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στη… σούπερ σέξι δράση της στο Instagram.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα καυτό βίντεο να πλένει το αμάξι της χρησιμοποιώντας τα προσόντα της… κάνοντας όλους εμάς να θέλουμε να μας πλύνει και το… δικό μας αμάξι.

Με όλο αυτό τον «καυτό» συνδυασμό η Άμπιγκειλ αριθμεί πάνω από 8,5 εκατ. ακόλουθους και την καθιστά ένα από τα πιο διάσημα σέξι μοντέλα. Οι αναρτήσεις συχνές καθώς δεν θέλει να αφήνει κανέναν ακόλουθό της παραπονεμένο.

Απολαύστε τη…