«Το κεφάλαιο γυναίκες δεν υπάρχει για μένα»

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη και την οικογένεια μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξη του στο Κυπριακό περιοδικό Omikron.

Ο Αποστόλης τόνισε: «Μη με ρωτάς για γυναίκες, δεν υπάρχει αυτό το κεφάλαιο για μένα. Το μόνο κεφάλαιο είναι αυτό που βλέπεις εδώ απέναντι, η Ρούλα! Όταν βγαίνω έξω, με κοιτούν, όπως κοιτάζει κάποιος έναν άνθρωπο που πιθανόν να θαυμάζει. Ως εκεί όμως, δεν πάει παρακάτω το πράγμα, δε με φλερτάρουν, αν εννοείς αυτό. Απλά κοιτάζουν, μιλούν μεταξύ τους και σχολιάζουν. Ε, ωραίο είναι αυτό, κάτι σαν επιβεβαίωση, που όλοι οι άντρες χρειαζόμαστε. Είναι στη φύση μας. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κοζάρεις τη μία και την άλλη. Καλό είναι να είσαι και σοβαρός».

Ο ηθοποιός λατρεύει την οικογένεια του, ενώ δηλώνει πως η σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη είναι και η πρώτη πραγματικά ουσιαστική σχέση του: «Στο παρελθόν, δεν υπήρξα ποτέ επί της ουσίας σε κάποια σχέση. Κι όταν δεν έχεις την ουσία, τι να το κάνεις το υπόλοιπο; Είμαι αρκετά χρόνια με τη Ρούλα και αυτή η σχέση με έχει εξελίξει ως άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης