Το κυλικείο του νοσοκομείου Ρόδου δεν έκοβε αποδείξεις

«Λαβράκι» έβγαλαν οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς όπως διαπιστώθηκε το κυλικείο που λειτουργεί εντός του νοσοκομείο της Ρόδου δεν εξέδιδε αποδείξεις, με αποτέλεσμα να διατάξουν τη 48ωρη αναστολή της λειτουργίας του.

Ειδικότερα, τα μέλη της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν πως δεν είχαν εκδοθεί 36 αποδείξεις για την πώληση προϊόντων. «Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες. Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια κ. Κατερίνα Χατζηστρατή», σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόφαση ελήφθησαν υπόψη όλα τα δεδομένα, καθώς η μη λειτουργία ενός κυλικείου νοσοκομείου για 48 ώρες είναι ευαίσθητο ζήτημα. Κρίθηκε ωστόσο ότι δεν υπάρχει ζήτημα, καθώς οι ασθενείς σιτίζονται στο νοσοκομείο και για τους συγγενείς, εκτός από τους ψύκτες για νερό, υπάρχουν και τα κοντινά καταστήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα