Το ΚΙΝΑΛ ετοιμάζει τον «Πράσινο Κόσμο»

Κι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν να βρουν τι θα καταθέσουν ως πρόταση για τον κλιματικό νόμο, όπως και πόσα ταψιά γεμιστά πρέπει να ετοιμάσουν, στο ΚΙΝΑΛ αφού έχουν ξεμπερδέψει με τη δική τους πρόταση έκαναν άλλο ένα βήμα, με τον «Πράσινο Κόσμο»

Κι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν να βρουν τι θα καταθέσουν ως πρόταση για τον κλιματικό νόμο, όπως και πόσα ταψιά γεμιστά πρέπει να ετοιμάσουν, στο ΚΙΝΑΛ αφού έχουν ξεμπερδέψει με τη δική τους πρόταση έκαναν άλλο ένα βήμα, με τον «Πράσινο Κόσμο».

Πρόκειται για το νέο «ακτιβιστικό δίκτυο» που φέρει την υπογραφή της Χαριλάου Τρικούπη και θα λειτουργεί υπό την πρώην βουλευτή τής ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκη Φούντα, και θα έχει στόχο την επίλυση στην πράξη των προβλημάτων των πολιτών που σχετίζονται με την Κλιματική Αλλαγή.

Στο ΚΙΝΑΛ έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, επιχειρώντας να εκφράσουν στην Ελλάδα τα κινήματα Οικολογίας που κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, βάφτισαν την «Πράσινη Εβδομάδα», προγραμματίζοντας μία σειρά δράσεων γύρω από το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή. Αποκορύφωμα θα είναι οι εκδηλώσεις της 5ης Ιουνίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα