Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι παρόν σε όλη την περιφέρεια

Όπου υπάρχει πρόβλημα θα βρίσκεται είτε η Φώφη Γεννηματά, είτε άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του Κινήματος

«Η συνέντευξη της κ. Γεννηματά ήταν η αρχή για να πείσουμε τον κόσμο ότι εμείς είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό λένε όλοι στην Χαριλάου Τρικούπη που δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την επιτυχημένη συνέντευξη Τύπου της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, όπως επίσης και για την ανταπόκριση που είχε τα όσα ειπώθηκαν στην συγκεκριμένη συνέντευξη. 

Εξάλλου και η ίδια όταν ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή συνέντευξη κάλεσε στο γραφείο της στον έκτο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη τους Μανώλη Όθωνα, Χρήστο Πρωτόπαπα, Παύλο Χρηστίδη, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Νίκο Βοσδογάνη, Στέφανο Παραστατίδη και Παναγιώτη Βλάχο και εμφανώς ικανοποιημένη τους έδωσε συγχαρητήρια για το εγχείρημα.

Εκεί σχεδιάστηκαν και τα επόμενα βήματα του ΚΙΝΑΛ. Και ο στόχος που τέθηκε είναι όπου υπάρχει πρόβλημα στην ελληνική περιφέρεια θα βρίσκεται εκεί σε γρήγορο χρόνο, τόσο η ίδια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όσο και άλλα στελέχη, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι εννοούν κάθε τους πρόταση.

Σε αυτό το πλαίσιο, κινήθηκε και η κ. Γεννηματά που το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε τις πληγείσες από τον Ιανό σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, ενώ στοίχημα για το επόμενο διάστημα είναι η παρουσία της, ή πάντως στελεχών του κόμματος, σε κάθε αντίστοιχη συγκυρία, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στόχος, το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής, όπως καταγράφεται στο πρόγραμμα για τη «Νέα Αλλαγή» να φτάσει παντού. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν και οι άλλες πρωτοβουλίες του κόμματος. Ήδη, δρομολογείται σειρά τηλεσυζητήσεων-λόγω κορωνοϊού- για όλα τα μεγάλα θέματα, με ορίζοντα την Συνδιάσκεψη του κόμματος πιθανότατα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Και φυσικά σε κάθε ευκαιρία θα επισημαίνουν ότι το τρίτο κόμμα ασκεί τα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου την τριετία 1974-1977. Τότε που απαξίωσε την τότε αξιωματική αντιπολίτευση Ένωση Κέντρου και στις εκλογές του 1977 εκτόξευσε την δύναμη του ΠΑΣΟΚ από το 12 στο 25%.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα