Το κλειστό του ΟΑΚΑ μετονομάζεται και επισήμως σε «Νίκος Γκάλης»

Το όνομα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, θα πάρει το κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχε με τον σπουδαίο αθλητή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε «για ανταπόδοση της μεγάλης χαράς που έχουμε λάβει ως χώρα και ως κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια από έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού», σημειώνοντας ότι η σημαντικότερη συνεισφορά του Νίκου Γκάλη είναι ότι μας έκανε να αγαπήσουμε ως χώρα και ως λαός αυτό το υπέροχο άθλημα, το μπάσκετ, και ταυτόχρονα να νιώσουμε πολλές στιγμές χαράς και περηφάνιας».

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντωνής, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση όπως επίσης και η σύζυγος και η κόρη του Νίκου Γκάλη, μίλησε για τη μεγάλη προσφορά του Νίκου Γκάλη που «έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και κυρίως των νέων ανθρώπων». Ο Νίκος Γκάλης χαρακτήρισε για πάρα πολύ μεγάλη τιμή και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό και την Πολιτεία που αναγνωρίζουν την προσφορά του και των συναθλητών του στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι δύο άνδρες είχαν έναν θερμό διάλογο σε πολύ καλό κλίμα μπροστά στο φακό, ενώ ο παλαίμαχος άσος του Άρη, του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας χάρισε μια μπάλα του μπάσκετ στον πρωθυπουργό με την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα