Το «κοινωνικό σπυρί», ο σεξισμός και η νέα επίθεση της Ανανία στα ΜΜΕ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (pic)

Νέο σήριαλ στην υπόθεση της Τραϊάνας Ανανία με τους δημοσιογράφους για την υπόθεση σεξισμού και τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία μ΄ ένα αιδοίο για να επιτεθεί στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι πρόβαλαν την υπόθεση επειδή «αυτό θέλει να ακούσει η μάζα».

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία έχει ως εξής:

«Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν )και μετά από 5 ωρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα ,παραμόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα οπως κάνω συνέχεια.Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ !Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο!Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»!Το θέμα είναι τι επιλέγει…σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα…Οπότε καλή μου μάζα…Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη!Καλή εβδομάδα ?????? #από μέσα και όπου βγεί».

Διαβάστε επίσης