Το «κοροϊδάκι» της Ισπανών ο Αλαφούζος, του κουβάλησαν οκτώ Πογιάτος, Ρόκα και τώρα… πλήρωνε 3 μιλιόνια

Φοβερά πράγματα, μάστορα. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι το κοροϊδάκι των Ιβήρων. Τζάμπα λεφτά πέταξε σε Ισπανούς, ισπανόφωνους και Πορτογάλους. Ο πρώτος πελάτης της Ιβηρικής είχε καταντήσει με τον Ρόκα και τον Πογιάτος.

Να το ξεκινήσω αλλιώς, γιατί έχει πλάκα. Πριν υπογράψει ο Τσάβι Ρόκα, ανέλαβε εργολαβία το Αλαφουζοτεχνείο. Έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα ο Τσάβι. Παιδί της Μπαρτσελόνα, έχει το ένα, έχει το άλλο, χαμός. Νομίζεις ότι ο Αλαφούζος συμφώνησε με κανένα τρομερό μυαλό. Κοιτάς το βιογραφικό του, δούλεψε στην Σαμπαντέλ και την ΑΕΚ Λάρνακας. Αντίο σας και χαίρετε.

Και τι είπε στην παρουσίασή του ο Ρόκα; Ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω τον Παναθηναϊκό ισπανική αποικία. Και μπροστά στον mr Manos Μαυροκουκουλάκης. Φοβερά πράγματα, μάστορα. Και έφερε οκτώ από Ισπανία, Αργεντινή και Πορτογαλία. Ο τύπος το είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή να εγκαταστήσει στο Κορωπί, Ανδαλουσιάνους, Γαλιθιανούς, Καστιλιάνους, όλες της φυλές της Ισπανίας.

Και ποιος φέρνει για προπονητή; Ένα παιδαρέλι από τις ακαδημίες τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον βλέπεις τον Ντάνι τον Πογιάτος και λες, κρίμα κι άδικο είναι τέτοιο ομορφόπαιδο να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι για εκπομπές Bachelor στην τηλεόραση, δεν είναι για μπάλα.

Μάλιστα. Και γράφει το Αλαφουζοτεχνείο, ότι είναι μεγάλη μαγκιά του Αλαφούζου, που έβαλε στο συμβόλαιο του Πογιάτος ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα ανανέωσης για δυο ακόμα, χρόνια, μέχρι το 2024: Μη τυχόν και έχανε το κελεπούρι ο Γιαννάκης.

Κι είναι από τη μία να τον λυπάσαι τον Αλαφούζο κι από την άλλη να το συμπονάς. Τζάμπα λεφτά πεταμένα στον αέρα. Αέρα – πατέρα θα του φύγουνε καμιά τριάρα μίλιονς με τον Ρόκα και τον Πογιάτος. Βάλε και καμιά εξακοσάρα στον Δώνη, μια χαρά πάει η χρονιά.

Ο Αλαφούζος βάλθηκε να ενισχύσει την ισπανική οικονομία. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Τόσο χρήμα έριξε στον Παναθηναϊκό, βαρέλι δίχως πάτο η δουλειά. Και φάνηκε στα τρία πρώτα ματς της Super League 1, ότι δεν έπιασε τόπο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα