«Χαροπαλεύει» ο 46χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην Αλικαρνασσό

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο φίλος του Εθνικού, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και ήδη έχει μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με παρέμβαση και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού. Σύμφωνα με το διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Ανέστη Κιούλπαλη, ο 46χρονος βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ και η νέα αξονική τομογραφία δε διευκρινίζει αν μιλάμε για ρήξη ανευρύσματος ή εγκεφαλικό, κάτι που θα διευκρινιστεί και με νέα αξονική. Παράλληλα και ο ιατροδικαστής εξέτασε τον 46χρονο.

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 46χρονου ανέφερε ότι σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του γιου του είναι τραγική. Παράλληλα, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής εξέφρασε την ελπίδα, αυτό που συνέβη στο παιδί του, να αποτελέσει την απαρχή για να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα. “Επιτέλους κάποιοι πρέπει να κινητοποιηθούν” – είπε ο πατέρας.

“Εμείς σαν οικογένεια, έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Εγώ υπήρξα αθλητής του Εθνικού αλλά και οι δυο μου γιοι (και ο τραυματίας) υπήρξαν αθλητές του Εθνικού. Έχουμε και διοικητική σχέση με την ομάδα” – είπε ο πατέρας, τονίζοντας ότι ο γιος του ήρθε στην Κρήτη για να χαρεί το παιχνίδι, να δει την ομάδα του και σε καμία περίπτωση να προκαλέσει επεισόδια.

Εν τω μεταξύ μικροένταση προκλήθηκε στο νοσοκομείο, μεταξύ κατοίκων της Ν.Αλικαρνασσού και του αδερφού του 46χρονου. Ο δεύτερος, ακούγοντας τους κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ότι δε γνωρίζουν ποιοι είναι οι πέντε φερόμενοι ως δράστες και ότι δεν πρέπει να στιγματιστεί η Αλικαρνασσός, αντέδρασε λέγοντας: “Εδώ πεθαίνει ένας άνθρωπος κι εσάς σας ενδιαφέρει να μη στιγματιστεί η περιοχή σας!”

Ποινικές διώξεις στους τρεις συλληφθέντες

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε ποινικές διώξεις στους τρεις συλληφθέντες (αναζητείται άλλος ένας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί) για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία στο χώρο του γηπέδου.

Ο 32χρονος που αναζητείται μαζί με τον 24χρονο φέρονται να πλησίασαν πρώτοι το 46χρονο και να συγκρούστηκαν μαζί του, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο 27χρονος και ο 22χρονος ήταν τα άτομα που προσπάθησαν να πάρουν το πανό της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι τρεις άνδρες εξακολουθούν να κρατούνται και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης