Το Μαξίμου “εξαφάνισε” προεκλογικά Πολάκη και Παπαγγελόπουλο

Στην “κατάψυξη του Μαξίμου” έχουν μπει (… δια χειρός Τσίπρα) ο Παύλος Πολάκης και ο Μίμης Παπαγγελόπουλος.

Για τον πρώτο (βλ. πολιτικός κλώνος Τσίπρα) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προχωρήσει σ΄ αυτή την κίνηση, μετά τις καταστροφικές δημοσκοπήσεις που πήρε στα χέρια του και οι οποίες δείχνουν τη μεγάλη ζημιά που έχει κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο υβριστής αναπληρωτής υπ. Υγείας. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ούτε καν οι φίλοι στα υπόγεια του Μαξίμου, ότι ο “αψύς” Πολάκης δεν θα κάνει αισθητή την παρουσία του μέχρι τις εκλογές, βρίζοντας και απειλώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης οι πληροφορίες διίστανται. Στελέχη που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, υποστηρίζουν ότι ο λόγος που ο Τσίπρας “ούτε στο κινητό δεν του απαντά” είναι το φιάσκο της Novartis. Προφανώς στο Μαξίμου ψάχνουν τον αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσουν την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία. Όχι πως ο Μίμης Παπαγγελόπουλος είναι άμοιρος (πολιτικών) ευθυνών, αλλά όχι και να πάρει μόνο αυτός τον… μουτζούρη της Novartis.

Σύμφωνα, τέλος, με κυβερνητικούς κύκλους στην περιθωριοποίηση Παπαγγελοπούλου “βοήθησε” και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος φημολογείται ότι ούτε καλημέρα δεν ανταλλάσσει με τον Παπαγγελόπουλο.

Διαβάστε επίσης