Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Μπέο

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Το ενδιαφέρον του για την αγορά της NOVA εκδήλωσε μέσω ραδιοφωνικού σταθμού ο Αχιλλέας Μπέος σε μία από τις γνωστές υπερβολές του.

Η άνοδος του ΝΠΣ Βόλου στη Super League 1 και οι δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές έδωσαν στον δήμαρχο της πόλης την ευκαιρία να καυχηθεί και για κάτι άλλο, εκτός από τα νέα αστικά λεωφορεία που είναι μεγάλα και προκαλούν επιφωνήματα θαυμασμού.

Με αφορμή τις επιχειρηματικές εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο, λοιπόν, ο Μπέος δήλωσε ανοικτός να συζητήσει το ενδεχόμενο επένδυσής του στο συνδρομητικό κανάλι.

Το έπραξε, μάλιστα, σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, μόλις τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Με το μόνιμο ερώτημα στα ποδοσφαιρικά στέκια της Μαγνησίας, αλλά και του Πειραιά να αφορά στο αν θα εμφανιστεί ο πληθωρικός παράγοντας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ή θα επιλέξει να παρακολουθήσει το ματς από τη NOVA.

Στους δικούς του ανθρώπους ο Μπέος έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στο γήπεδο. Αλλά επειδή είναι απρόβλεπτος, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα