Το μεγάλο μυστικό του Αναστόπουλου: Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε στον Κατσικογιάννη για το καραμπινάτο πέναλτι υπέρ της Καλαμάτας

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης που σφύριξε ΠΑΟΚ – Καλαμάτα θα πάει μπροστά. Πρέπει να τον προσέξουν και ο Μπένετ και ο Μπαλτάκος.

Πεναλτάρα του Σάστρε στον Αρναρέλλη και ο Αλέξανδρός, μπροστά στην φάση, δίνει «παίζετε». Έτσι είναι. Μην στενοχωρήσουμε τον ΠΑΟΚ που δοκιμάζει νέα παιδιά.

Όπως είναι γνωστό, VAR δεν υπάρχει στο κύπελλο σ’ αυτή την φάση. Οπότε, έτσι το είδε ο Αλέξανδρος, έτσι δεν το σφύριξε. Σωστό.

Ο Νικόλας ο Αναστόπουλος, που έχει ένα σαράκι με τους διαιτητές, γιατί δεν φώναξε; Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε; Επειδή ήθελε αγκαλιές και φιλιά με τον Λουτσέσκου, ότι και καλά «υπάρχει αλληλοεκτίμηση;», όπως δήλωσε;

Τώρα, θα πεις και να φώναζε θα γινότανε τίποτα; Ο Αλέξανδρος είναι και μεγάλος τσμπουκάς. Όταν σφύριζε στις μικρές κατηγορίες, σ’ ένα ματς Αιγινιακός – Φωστήρας είχε αποκαλέσει «μα@λ@κ@» τον προπονητή του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν.

Ο ίδιος ο Ματάισεν το είχε καταγγείλει. Κι όταν διαμαρτυρήθηκε για μία φάση ότι ήταν φάουλ, ο Αλέξανδρος απάντησε «χέστηκα». Κι αυτό το είχε δηλώσει.

Οπότε, τι να έλεγε ο Αναστό; Το άφησε να περάσει έτσι. Μην μπλέξω σου λέει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα