Το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού

Τα σχέδια τους ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στον Παναθηναϊκό και η άφιξη του Τσάβι Ρόκα αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Αρχικά, οι “πράσινοι” θα αποκτήσουν σίγουρα δύο δεξιά μπακ, ενώ εξετάζουν την αγορά και για έναν αριστερό μπακ, χωρίς να αποκλείεται να στηριχτεί μόνο στους Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη.

Δύο προσθήκες θα γίνουν και στη θέση των κεντρικών μέσων, αφού πέραν του Ανουάρ το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει και ο Δώνης. Για τη θέση του «δεκαριού» παρά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζαχίντ υπάρχουν αρκετές λύσεις, αφού για εκεί λογίζονται οι Αγιούμπ και Μπουζούκης, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Κολοβός.

Στα άκρα της επίθεσης αναμένονται επίσης δύο προσθήκες, καθώς δύσκολα θα παραμείνουν οι Μπεκ, Μολό και Νάγκι. Σίγουροι είναι μόνο οι Χατζηγιοβάνης και Εμμανουηλίδης.

Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης μόνο η πώληση Μακέντα μπορεί να φέρει νέο παίκτη. άλλωστε εκτός από τον Ιταλό υπάρχουν στο ρόστερ οι Καρλίτος, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

Διαβάστε επίσης