Το μήνυμα Γεροβασίλη εντός του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το Πολιτικό Συμβούλιο

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος τόνισε ότι οι όποιες διαφωνίες πρέπει να εκφράζονται εντός εσωκομματικού διαλόγου

Ξεκάθαρο μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε η Όλγα Γεροβασίλη ενόψει και της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι οι διαφορετικές απόψεις που ακούγονται ««είναι μια εικόνα που δεν είναι η επιθυμητή» και υπογράμμισε ότι οι όποιες διαφωνίες πρέπει να εκφράζονται εντός εσωκομματικού διαλόγου.

Αναφερόμενη στο πειθαρχικό όργανο, στο οποίο σύμφωνα με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα θα συμμετέχει, η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι πρόκειται για επανασύσταση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία έχει ουσιαστικά στόχο «να φτάνει ενιαία στον κόσμο η κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

Γεροβασίλη: Αιχμές σε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Η Όλγα Γεροβασίλη άφησε αιχμές για τον τρόπο που παρουσιάζονται τα αστυνομικά θέματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς και σχολιάζοντας το έργο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Γεροβασίλη σημείωσε: «Αν τα κατάφερε κάποιος υπουργός ή κυβέρνηση, αποδεικνύεται από τα αντικειμενικά στοιχεία. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, όπως και η μικροπαραβατικότητα. Δεν το βλέπουμε στα δελτία, αλλά υπάρχει η πραγματική ζωή και τα πραγματικά στοιχεία. Συχνά έχει πολύ καλή επικοινωνιακή διαχείριση. Π.χ., το θέμα των Εξαρχείων που έλεγε θα λυνόταν σε μία εβδομάδα, όπως το θέμα του Ρουβίκωνα, που επίσης θα έλυνε σε λίγες ημέρες και δεν λύθηκε ποτέ. Στα Εξάρχεια, η δουλειά που είχαμε κάνει εμείς ήταν πολύ πιο ουσιαστική, αναφορικά με το εμπόριο ναρκωτικών και την απελευθέρωση κτιρίων».

Τέλος, η κ. Γεροβασίλη αναρωτήθηκε για την αποτελεσματικότητα την αστυνομικών επιχειρήσεων, λέγοντας: «Μπαίναμε σε καταλήψεις και είχαμε και ευρήματα. Ψάξτε να δείτε αν υπάρχουν ευρήματα στις εκκενώσεις που έκανε τελευταία η Αστυνομία», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα