Το μήνυμα Παναγιωτόπουλου από την ακριτική Λέσβο

Τι είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψή του στο νησί

«Από το επιτηρητικό φυλάκιο στη θέση Προβοσκίδα, εδώ στην ακριτική Λέσβο, με τους «φρουρούς των τειχών» άγρυπνους στις επάλξεις, θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες Καλή Ανάσταση. Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Θερμές ευχές σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Λέσβο.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός επισκέφθηκε την έδρα της 98 ΑΔΤΕ, το ναυτικό σταθμό Λέσβου, την κανονιοφόρο «Νικηφόρος», το 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής αλλά και το επιτηρητικό φυλάκιο «Προβοσκίδας» όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες για το Πάσχα.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου Ιάκωβο και τον δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη ενώ επισκέφθηκε τον ιερό προσκυνηματικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και την ιερά μονή του Αγίου Ραφαήλ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα