Το μήνυμα Πλακιωτάκη μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο

Ο υπουργός Ναυτιλίας βγήκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από νοσηλεία σχεδόν ενός μήνα καθώς είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό – Τι έγραψε στο Facebook

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έλαβε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 23 Νοεμβρίου, καθώς είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Ο υπουργός μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του θέλησε να στείλει μέσω ανάρτησής του στο Facebook το δικό του μήνυμα.

Στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από βίντεο, ο υπουργός Ναυτιλίας αφού ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ανακοινώνει ότι επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά του, ενώ κάνει έκκληση στον κόσμο να τηρεί ευλαβικά τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Πλακιωτάκη

«Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου, βρίσκομαι πλέον στο σπίτι μου και επιστρέφω στα καθήκοντα μου.

Είμαι ευγνώμων στην καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, μία εξαιρετική ιατρό αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο, την ομάδα των συνεργατών της, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Αθανάσιο Δημόπουλο, τον καθηγητή Γεώργιο Παπαθεοδωρίδη, καθώς και το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και κάθε είδους προσωπικού του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, την συνεχή προσπάθεια τους για μένα, όπως και για κάθε μία και κάθε έναν ασθενή.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τις ευχές και την αγάπη σας, τις ημέρες της νοσηλείας μου. Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συνεχή επικοινωνία και στήριξη του. Τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες, τους φίλους, τους συμπατριώτες μου, όλες και όλους σας. Μαζί με την οικογένεια μου, μου δίνατε δύναμη για να πολεμήσω τον ιό και να βρεθώ και πάλι κοντά σας.

Όπως χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας, βίωσα για ημέρες, τα συμπτώματα ενός αόρατου και φονικού εχθρού. Αισθάνθηκα την ανησυχία. Έζησα τη μοναξιά της ασθενείας. Παρακολούθησα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών.

Λυπάμαι πολύ για όσους δεν τα κατάφεραν. Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι ασθενείς. Κάνω έκκληση σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς: Τηρείτε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμβολιαστείτε, όταν έρθει η σειρά σας. Για να νικήσουμε τον ιό και να ξαναβρούμε τη ζωή μας. Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα