Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών/Νοσηλευτριών

«Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ», τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών/Νοσηλευτριών έστειλε μέσω ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφη Γεννηματά:

«Σήμερα τιμούμε σε όλο τον κόσμο τις Νοσηλεύτριες και τους Νοσηλευτές.

Οφείλουμε όλοι, ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς, γι’ αυτούς που δίνουν με αυταπάρνηση την μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Όμως δεν αρκεί το χειροκρότημα. Ο σεβασμός και η αναγνώριση πρέπει να αποδεικνύονται με πράξεις. Δυστυχώς η ημέρα βρίσκει το Νοσηλευτικό Προσωπικό σε αναβρασμό.

Και πάλι με επίδειξη αυταρχισμού και αλαζονείας, χωρίς διάλογο αλλά με ΠΝΠ, η Κυβέρνηση προχωρεί στον διαχωρισμό του Νοσηλευτικού Προσωπικού. Προκαλώντας την δικαιολογημένη αντίδρασή τους και κινητοποιήσεις. Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να αναλογιστεί επί τέλους το πρόβλημα που δημιουργεί, ιδιαίτερα όταν η πανδημία είναι ακόμη απειλητική.

Να αποσύρει την διάταξη και να συζητήσει με τους εκπροσώπους των νοσηλευτών για να αντιμετωπισθούν από κοινού τα ζητήματα του έργου τους, ως ενιαίου κλάδου. Το Κίνημα Αλλαγής στέκεται έμπρακτα στο πλάι του νοσηλευτικού προσωπικού.

Θα συνεχίσουμε δυναμικά τις πρωτοβουλίες μας για:

Την ένταξη των νοσηλευτριών/νοσηλευτών του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των Νοσοκομείων».

«Σήμερα τιμούμε σε όλο τον κόσμο τις Νοσηλεύτριες και τους Νοσηλευτές.Οφείλουμε όλοι, ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς, γι’…

Gepostet von Φώφη Γεννηματά am Dienstag, 12. Mai 2020

Διαβάστε επίσης