Το μήνυμα του Αυγενάκη στον Κούγια

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Στην ίδια συνέντευξη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Κούγια αλλά και όσους ακολουθούν τη δική του «λογική».

Αναφέρουμε τον Κούγια, γιατί όπως θα διαπιστώσει κανείς από μια επίσκεψη στο σάιτ της ΑΕΛ, μέρα παρά μέρα υπάρχει ανάρτηση που κάνει λόγο για στημένα παιγνίδια, για τον Γιαννάκη, για στησίματα στην Παναχαϊκή και άλλα πολλά, για τα οποία όταν κληθεί αρμοδίως να τεκμηριώσει τις «καταγγελίες» του, θα ισχυρισθεί ότι ήταν η γνώμη(!!!) του. Και ότι τα έγραψε για να τα ψάξουν οι αρμόδιοι…

Ο πολιτικός ηγέτης του αθλητισμού, στη συνέντευξή του, ξεκαθάρισε, αναφερόμενος στη βία στα γήπεδα ότι: «Ένα μέρος ευθύνης το φέρουν οι ίδιες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ. Δυναμιτίζουν το κλίμα και αποδυναμώνουν το προϊόν.

»Πρώτο μας μέλημα είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα του λόγου. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως όσο αποδυναμώνουν όλοι με καυστικές δηλώσεις το αποτέλεσμα που πρέπει να βγει από μια γιορτή του αθλητισμού, τόσο αποδυναμώνουν την ίδια τους την επένδυση και την ίδια τους την ομάδα».

Σε πρώτη φάση στέλνεται το μήνυμα με ιδιαίτερα εύστοχο τρόπο. Στη συνέχεια, επιβάλλεται να ληφθούν άλλου είδους μέτρα με όσους δεν λένε να συμμορφωθούν και δυναμιτίζουν το κλίμα στον αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης