Το μήνυμα του Ισραήλ στην Ελλάδα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Είμαστε σίγουροι ότι η ανθρωπότητα και η φιλία των λαών μας θα κερδίσουν», τονίζει η ισραηλινή πρεσβεία

«Είμαστε σίγουροι ότι η ανθρωπότητα και η φιλία των λαών μας θα κερδίσουν», ήταν το μήνυμα που στέλνει το Ισραήλ στην Ελλάδα, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα, «το Κράτος του Ισραήλ συγχαίρει την Ελληνική Δημοκρατία για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της, την 25η Μαρτίου» και στέλνει «ηχηρό μήνυμα ενότητας και φιλίας μεταξύ των αρχαίων λαών μας», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «η ανθρωπότητα και η φιλία των λαών μας θα κερδίσουν» την παγκόσμια πρόκληση του κορωνοϊού.

Το tweet που ανάρτησε η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα:

«Το Κράτος του Ισραήλ συγχαίρει την Ελληνική Δημοκρατία για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της, την 25η Μαρτίου. Καθώς η ημέρα και η εποχή επισκιάζονται από την παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού, το Ισραήλ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και φιλίας μεταξύ των αρχαίων λαών μας, οι οποίοι στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας τους έχουν υπερβεί πολλές προκλήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι η ανθρωπότητα και η φιλία των λαών μας θα κερδίσουν».

 

Διαβάστε επίσης