Το μόνο ποτάμι που γυρίζει πίσω είναι του Σταύρου Θεοδωράκη και του ΠΑΟΚ…

Εμείς εδώ στην «Α» και την ispopsi.gr τα γράφανε όταν έπρεπε. Τώρα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το μόνο ποτάμι που γύρισε πίσω ήταν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, κανένα άλλο. Για τον ΠΑΟΚ θέλω να σου πω.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία 0-0 από τον Παναιτωλικό της Σλοβακίας, Σλόβαν Μπρατισλάβας, σου λέει. Που έτσι κι έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα τερμάτιζε από την 7η θέση και κάτω.

Και γράφουν οι Σαββιδοτέχνες και πλακώνουνε τα μπινελίκια από κάτω οι κανονικοί ΠΑΟΚτσήδες. Ότι κάντε μας την χάρη τώρα που θα πείτε ότι ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε.

Κουβέντα για τα κουρασμένα παλικάρια του Λουτσέσκου. Που δεν μπορούνε να περπατήσουνε, όχι να τρέξουνε. Και την τελευταία αγωνιστική θα βρούνε μπροστά την Λίνκολν, που ακούγεται σαν καμία εταιρία που πουλάει λογισμικό και θα την ταράξουνε στα γκολ κι όλα καλά κι όλα ωραία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει γενική επισκευή και πέταμα. Κι ευτυχώς το κατάλαβαν οι ΠΑΟΚτσήδες και τα χώνουνε κανονικά στο Σαββιδοτεχνείο. Σου λένε, τρώμε παραμύθι από την αρχή τη σεζόν με τα γερόντια του Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν είμαστε και νούμερα. Άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ είμαστε.

Και ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Άρρωστοι ΠΑΟΚτσήδες να σου λένε στα σχόλια, ότι ζηλεύσουνε τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτό. Κι ότι ο Λουτσέσκου έχει αλλού το μυαλό του. Στην εθνικλή Ρουμανίας.

Μπάχαλο είναι ο ΠΑΟΚ και ο κόλακας γράφει ότι πήρε αυτό που ήθελε από τον Παναιτωλικός στη Σλοβακίας. Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα