Το μπλοκ του Γκαγκάτση

Για τη δημιουργία ενός πυρήνα παραγόντων κινείται το τελευταίο διάστημα ο Γκαγκάτσης. Στον Βασίλη αναφερόμαστε, και όχι στον Μάκη. Ο Βασιλομπίλαρος  έχει δραστηριοποιηθεί έντονα. Τηλεφωνεί σε αρκετό κόσμο και κάνει πλύση εγκεφάλου για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ουσιαστικά, ο μεγάλος Γκαγκάτσης επιχειρεί να φτιάξει ένα τρίτο μπλοκ μέσα στο πάρκο Γουδή. Με στόχο, βέβαια, να πουλήσει εκδούλευση στον Ιβάν. Το σχέδιο προβλέπει στη συσπείρωση κάποιων νυν συμβούλων και τη διεύρυνση της δύναμης με προέδρους Ενώσεων που από το παρελθόν διατηρούσαν καλή σχέση με τον άλλοτε πρόεδρο της ΕΠΟ. Μέσα από το δικό του μπλοκ, βέβαια, ο Γκαγκάτσης ελπίζει στην παραγοντική επιβίωσή του.

Θεωρεί ότι έτσι θα φανεί χρήσιμος στον Σαββίδη, στον οποίο μεταξύ άλλων φέρεται ότι υπογραμμίζει τις διαφορές που έχει με τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός πως στο παρελθόν κατάφερε και ήλεγξε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Με τη στήριξη του Ιβάν, θα τα καταφέρει και τώρα», σχολίαζε τις προάλλες ένας από τους βασικούς συνομιλητές του Βασιλομπίλαρου.

Διαβάστε επίσης