Το νέα αφήγημα – δηλητήριο στην φλέβα: ο Ολυμπιακός θα κάτσει να χάσει από τον Άρη

Το αφήγημα ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα, τετέλεσται. Δεν παίζει πια, μετά την ήττα στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό. Κι επειδή τελείωσε, τι πάει να πει, δηλαδή, ότι δεν θα έβγαζαν καινούργιο;

Είπαμε, τα πάντα στην επικοινωνία, όχι στο γήπεδο. Μάλιστα. Και πλακώσανε τα σενάρια: Τι θα γίνει στο Άρης – Ολυμπιακός Θα κάτσει να χάσει ο Ολυμπιακός τώρα που πήρε το πρωτάθλημα;

Αυτό είναι δηλητήριο στην φλέβα που έχουνε μπολιαστεί όλα αυτά τα τελειωμένα αρρωστάκια. Τρέχουνε από τώρα να το παίξουνε το ματσάκι στον άσο.

Κι άπαξ κι έρθει ο άσος, θα μιλάνε για δικαίωση. Άπαξ κι έχει Χ το ματσάκι ή διπλό, δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά για τον ΠΑΟΚ. Δεν τους πιάνεις με τίποτα.

Και στην κανονική περίοδο που έχασε ο Ολυμπιακός στο Χαριλάου, πάλι τα ίδια λέγανε. Ότι επίτηδες έχασε. Το παράρτημα του Μαρινάκη κι άλλες τέτοιες παπαριές.

Και κράτα το αυτό από τώρα. Ο Μαρτίνς είπε ότι είναι ευκαιρία στα τέσσερα ματς που απόμειναν θα δοκιμάσει παίκτες που δεν ήταν βασικοί. Καλοκαίρι έρχεται, θέλει να δει τι ξεσκαρτάρισμα θα γίνει.

Θ’ αρχίσουνε πάλι τα ίδια. Ότι ο Ολυμπιακός πάει να βγάλει τον Άρη στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα