Το «ντου» της Οικονομικής Αστυνομίας έγινε από… μέσα, πρόεδρε της ΕΠΟ Βάγγο

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Άπαξ και διαβάσεις την ανακοίνωση της ΕΠΟ για το «ντου» της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της, καταλαβαίνεις τι να πει «εξυγίανση» παραμύθι φούρναρης και τι πα να πει σανό τελευταίας κοπής από τα χωράφια του Γραμμένου στη Θεσσαλονίκη.

Η επίσκεψη, λέει, ήταν «συνήθης». Συνηθισμένη, δηλαδή. Ρε Βάγγο, αν ήταν συνήθης, όπως λες, τι γύρευαν καμιά δεκαριά νοματαίοι και δυο εισαγγελείς; Πλάκα μάς κάνεις;

Η οικονομική αστυνομία παρεμβαίνει με εισαγγελέα μόνο κατόπιν παραγγελιών ή καταγγελιών, άρα δεν είναι συνήθης. Άσε κατά μέρος το παραμύθι, Βάγγο. Και αν ήρθαν καμιά δεκαριά και πιάσανε τις πόρτες και τα παράθυρα για να μη φύγει κανένας υπάλληλος, αυτό είναι… συνηθισμένο;

Κι εμείς δεχόμαστε ότι η ΕΠΟ δεν είχε τίποτα να κρύψει. Διότι άπαξ κι ανοίγανε το ταμείο αυτοί της οικονομικής αστυνομίας, μπορεί να πετάγονταν τίποτα αράχνες σε μέγεθος σπουργιτιού. Για τα «χαρτιά», δεν παίρνουμε όρκο, τι μπορεί να βρήκαν οι οικονομικοί.

(Βάγγο, την καταγγελία την έκαναν από μέσα και… δημοσίως, αλλά εσύ δεν το είχες πάρει χαμπάρι, νόμιζες ότι την επιστολή στον Αυγενάκη την είχε φτιάξει το Μαρινακέικο.)

Διαβάστε επίσης