Το παρασκήνιο για την πρόσκληση στον Πούτιν

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως έγινε γνωστό, δεν θα έρθει για τις εορταστικές εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Πάντως, ο Πούτιν και η Ρωσία δεν θα απουσιάσουν από την εορτή. Έτσι θα αποστείλει τον νυν πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ. Έτσι και ο Εμανουέλ Μακρόν δεν θα νιώθει μόνος στην παρέλαση. Αναμφίβολα, εάν ερχόταν και ο Πούτιν, θα ήταν όλα ιδανικά για τη χώρα μας. Αλλά, όπως λένε στο Μαξίμου η εκπροσώπηση της Ρωσίας θα είναι υψηλή.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι, όταν ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, είχε αποσταλεί πρόσκληση στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, οι φωνές από το Μέγαρο Μαξίμου είχαν φτάσει ως… τη Μόσχα. Κι αυτό διότι το Μαξίμου είχε αποφασίσει και εκινείτο να πάρει το προφορικό «οκ», και εν συνεχεία απέστειλε τις προσκλήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα