Το ΠΑΣΟΚ θυμάται και τιμά τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Η σημειολογία δύο επετείων που θέλει να εκμεταλλευτεί η Χαριλάου Τρικούπη

Αυτές τις ημέρες το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με τους πρώην αρχηγούς του. Την Τρίτη18 Οκτωβρίου συμπληρώθηκαν 41 χρόνια από την πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ σε εκλογές το μακρινό 1981. Και όλοι θυμήθηκαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όμως μεθαύριο Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θυμάται την Φώφη Γεννηματά και αφιερώνει μία προγραμματική εκδήλωση στη μνήμη της. «Τιμούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά σχεδιάζοντας το ΕΣΥ του μέλλοντος»  είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή το Νίκο Ανδρουλάκη.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι:

1) Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης – Μέλος επιτροπής εμπειρογνωμόνων της ΕΕ για την επένδυση στην υγεία, όπου η ομιλία του θα έχει ως θέμα «Σημερινές προκλήσεις και προτεραιότητες στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

2) Στέφανος Τριαρίδης, Καθηγητής Ιατρικής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα της ομιλίας του «Δημόσια Υγεία-Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά και μετά την πανδημία»

3) Μίλτος Κροκίδης, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ με θέμα «Η αναγέννηση του ΕΣΥ χρειάζεται τους νέους»

4) Μιχάλης Κούτρας, MD MSc, Ιατρός Νευρολόγος, πρώην Πρόεδρος ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ, με θέμα «Ψηφιακό Σύστημα Υγείας, Πρόκληση και απαίτηση».

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

Τέλος η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται σήμερα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα