Το πάθημα του Βιεϊρίνια δεν έγινε μάθημα στον Ιβάν

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον Σαββίδη. Τα καψόνια που κάνει τώρα στον Πάμπλο Γκαρσία, τα έκανε και στη σημαία της ομάδας, τον εμβληματικό αρχηγό, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Για πάντα ΠΑΟΚάρα κάπτεν», έγραφε ο γιος του Ιβάν, Γιώργος Σαββίδης, όταν είχε λάβει αίσιο τέλος η περιπέτεια με τον πάγο στον οποίο είχε τοποθετηθεί ο Πορτογάλος.

Ο Όλαφ Ρέμπε τότε μιλούσε για οικονομική διαφορά. «Είναι οικονομικό ζήτημα. Σε αυτό έχουμε μείνει. Ξέρουμε τι έχει προσφέρει, αυτήν τη στιγμή, όμως, τα δεδομένα είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία, οπότε δεν είναι του παρόντος να βάλουμε τον προπονητή σε αυτό το ζήτημα. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορηθεί, οι αποφάσεις παίρνονται από κοινού. Παίρνουμε την καλύτερη απόφαση για τον σύλλογο».

Οι κάθε λογής Ρέμπε έρχονται και παρέρχονται. Περαστικοί είναι από τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια όμως τελικά έμεινε, έστω και αν αναγκάστηκε να μπει τον Οκτώβριο ξανά στην ομάδα, γιατί δεν πήρε ποτέ το καπελάκι του να φύγει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα