Το πήρε απόφαση ο Φερέιρα: «Πρέπει να το υποστώ…»

Ο Άμπελ Φερέιρα πήρε απόφαση ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά παρά την δεδομένη επιθυμία του να μην συνεχιστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, όπως είχε πει στις αρχές της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

O Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ο επόμενος καλεσμένος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην ενότητα «Social Distancing» όπου μιλάει για τον κορωνοϊό και την όλη κατάσταση.

«Κατά πρώτο λόγο θα ήθελα να χαιρετήσω όλους τους Έλληνες και ιδιαιτέρως τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση, όντας οικογενειάρχης, μιας και όπως ξέρετε είμαι εδώ, στη Θεσσαλονίκη, μόνος εδώ και ένα μήνα, απομονωμένος στο σπίτι μου. Δεν είναι αυτό που θα ήθελα, αλλά σε αυτές τις στιγμές πρέπει όλοι να ακολουθούμε τις οδηγίες του κράτους και να συμμορφωνόμαστε μιας και η παραμονή στο σπίτι είναι το καλύτερο για όλους. Πρέπει να το υποστώ και πιστεύω ότι σύντομα όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε μια λύση που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», είπε ανάμεσα στ άλλα  ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα