Το πιστεύει (και) ο Κίρικες

Μετά τον προπονητή του, Βίκτορ Πιτσούρκα, και ο Βλαντ Κίρικες εξέφρασε την πίστη του ότι η Εθνική Ρουμανίας μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ εις βάρος της Ελλάδας.

«Ήμουν απογοητευμένος με το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ελλάδα. Πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε αυτό και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι Έλληνες αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί στην έδρα τους, αλλά πιστεύω ότι στο Βουκουρέστι με τη συμπαράσταση των συμπατριωτών μας μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», τόνισε ο αμυντικός της Τότεναμ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δική του κατάσταση:

«Αισθάνομαι εντάξει ιατρικά. Έχω γυμναστεί καλά και δεν φοβάμαι για να παίξω. Δεν ξέρω εάν θα αγωνιστώ βασικός και που, για αυτό αποφασίζει ο προπονητής».

Στη συνέχεια, ο Κίρικες αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

Η Ελλάδα ήταν πολύ ισχυρή σε στημένες φάσεις, ελπίζω να έχουμε διορθώσει τα προβλήματα αυτά. Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ καλός επιθετικός».

Τέλος, ο Ρουμάνος σέντερ μπακ πήρε θέση και στο θέμα που έχει ξεσπάσει στη χώρα σχετικά με τον παραλληλισμό του Βίκτορ Πιτσούρκα με τον… Mr Bean από πλευράς Άντριαν Μούτου: «Άντι δεν περίμενα να μην είσαι μαζί μας. Αυτό νομίζω πως είναι και το πρόβλημά του. Εγώ δεν νομίζω ότι μέσω του photoshop μπορούμε να χαλαρώσουμε την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ο προπονητής είναι εδώ και κάτι ό,τι καλύτερο μπορεί για την Εθνική».

Διαβάστε επίσης