Το πλεονέκτημα του Άρη για τη δεύτερη θέση

Ο Άρης ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όχι μόνο γιατί έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικότερο γιατί η απόδοσή του χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα, ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και τ’ αποτελέσματα που έπαιρνε.

Δεν υπήρχε ματς που να διαπίστωνες πως ο Άρης δεν… βλεπόταν, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και βέβαια τον Παναθηναϊκό. Η δεύτερη θέση που πήρε του ανήκει δικαιωματικά και δύσκολα θα τη χάσει και μετά την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος των play off.

O Άρης έχει τρεις βαθμούς αέρα από την ΑΕΚ και τέσσερις απ’ τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει αβάντα έξι πόντων απ’ τον Παναθηναϊκό. Έναντι των δύο «δικέφαλων» οι «κίτρινοι» έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα του μικρότερου αριθμού αγώνων, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παίξουν στους ημιτελικούς κυπέλλου, ενώ όποια ομάδα και να προκριθεί θα έχει την υποχρέωση και του τελικού.

Ο Άρης θα μπορούσε να έχει στο… τσεπάκι του τη δεύτερη θέση, καθώς στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πήρε έναν μόλις πόντο, ενώ δικαιωματικά θα έπρεπε να συγκεντρώσει έξι με βάση την απόδοσή του. Κι έτσι όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου δείχνει ικανή να μείνει μέχρι το τέλος πίσω απ’ τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα