Το πουλί του twitter δεν τιτιβίζει πια για τον Βελόπουλο

Η εφαρμογή "έριξε" και τον προσωπικό του λογαριασμό

Tην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter, μετά το μπλοκάρισμα των άλλων λογαριασμών του που προωθούσαν την πολιτική του δράση, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Μέμφεται δε τους “εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς εχθροπαθείς”, όπως ισχυρίζεται, οι οποίοι και “παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος“.

“Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος, να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

“Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Υπενθυμίζουμε πως ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης.

Την είδηση είχε γνωστοποιήσει και πάλι το κόμμα με σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία ανέφερε πως για το μπλοκάρισμα ευθύνονταν εν μέρει οι “αποκαλύψεις για τις ανεμογεννήτριες και τους παράνομους μετανάστες”.

Όπως είχε καταγγείλει τότε η “Ελληνική Λύση”, “δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Τη στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία τού λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου”.

Η Ελληνική Λύση εκτιμά πως “οι πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν”, και σημειώνει:

“Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μάς “χτυπούν”. Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!”

Υ.Γ Σημειώνεται πάντως ότι το Facebook και το Twitter δεν γνωρίζουν φυσικά ποιος είναι ο κάτοχος ενός λογαριασμού και θεωρείται μάλλον απίθανο να γνωρίζουν τον Κυριάκο Βελόπουλο… Λειτουργούν με αλγόριθμους που εντοπίζουν τα fake news και τον ρατσιστικό λόγο, και έτσι έχουν κλείσει λογαριασμούς, όπως αυτόν του προέδρου Trump.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα