«Το πρόγραμμα Μητσοτάκη έχει στόχο να αναγεννηθεί η Ελλάδα»

Στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής προεκλογική  ομιλία ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ήταν λάθος η δραματοποίηση των εθνικών θεμάτων από την κυβέρνηση Τσίπρᨔ είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, όπου ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων, από την οικονομία και την αγορά μέχρι τα οικονομικά θέματα ενώπιον πλήθους κόσμου από όλες τις ηλικίες.

Στην ομιλία του κ. Γεωργιάδη ήταν παρών και ο νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ομιλίας του, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

«Οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει. Η μεγάλη μάχη είναι η μάχη της 7ης Ιουλίου για να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πρέπει όλοι να «βάλουμε πλάτη» ώστε να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά».

«Το πρόγραμμα της Ν.Δ. έχει στόχο να αναγεννηθεί η Ελλάδα και να φτιάξουμε τη χώρα που ονειρευόμαστε. Την Ελλάδα που δεν είχαμε όλα αυτά τα χρόνια λόγω της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς».

«Μετά από 4 χρόνια η Ελλάδα θα είναι άλλη χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έτοιμο πρόγραμμα ώστε να ανοίξουν οι επενδύσεις, να μειωθούν οι φόροι, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να μη φοβόμαστε να κυκλοφορούμε στους δρόμους. Όλα αυτά θα γίνουν με ταχύτητα, δύναμη και αποφασιστικότητα».

«Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κόψει τις συντάξεις, απέτυχε. Καμία σύνταξη δεν θα κοπεί. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα διορθωθούν οι μεγάλες αδικίες για τους χαμηλοσυνταξιούχους».

«Χρωστάνε πάνω από 200.000 συντάξεις. Έτσι έβγαλαν τα πρωτογενή πλεονάσματα μεγάλα και έλεγαν ότι η οικονομία πηγαίνει δήθεν καλά. Δεσμευόμαστε ότι οι συντάξεις θα μπουν σε έναν κανονικό ρυθμό και θα βγαίνουν αμέσως. Αλλιώς δεν φτιάχνεις κράτος, φτιάχνεις περίπτερο».

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του κ. Γεωργιάδη:

Διαβάστε επίσης