Το πρώτο «αγγούρι» του Ζαγοράκη στην Εκτελεστική, αλλαγή στο κύπελλο για… διακοπές ζητάει ο Ολυμπιακός

Το πρώτο αγγούρι για τον Θοδωρή το Ζαγοράκη, σε σχέση με την Εκτελεστική, μιλάμε τώρα. Τα παίρνουμε από την αρχή.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένα αίτημα στην Super League, ώστε ο τελικός του κυπέλλου, αντί να γίνει στις 3 Μαΐου αντί για τις 22 του ίδιου μήνα. Στις 2 Μαίου είναι η Δευτέρα του Πάσχα.

Κι είπε ο Καραπαπάς, ότι αν γίνει τότε, θα δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες των ομάδων να φύγουν κατ’ ευθείαν για διακοπές μετά το τελευταίο παιχνίδι των play off στις 16 Μαϊου.

Να κάνουν όσο περισσότερο διακοπές μπορούν, γιατί τα πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League θα γίνουν στις 20 Ιουλίου. Που σημαίνει ότι τουλάχιστον στις 20 Ιουνίου πρέπει ν’ αρχίσει η προετοιμασία.

Αλλά και τις άλλες ομάδες τις συμφέρει αυτό, που θα παίξουν στο Conference γιατί θα δώσουν τα πρώτα ματς στις 22 Ιουλίου. Μια χαρά τους κάθεται, να ξεκουράσουν παραπάνω τους παίκτες τους. Γι αυτό και συμφώνησε ο Μάκαρος ο Γκαγκάτσης.

Κι επειδή συμφώνησαν όλοι, έτσι θα γίνει; Ποιος πρέπει ν’ αποφασίσει; Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι βλαχοπρόεδροι στους οποίους θα στείλει το αίτημα η Super League. Αν το στείλει και θα σου πω γιατί.

Τι θα κάνει ο Ζαγόρ; Θα εισηγηθεί να γίνει δεκτό το αίτημα; Αφού εξυπηρετούνται η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, αυτός θα μπουν. Ασχετά αν βολεύεται κι ο Ολυμπιακός.

Τι θα γίνει, όπως αν ο Ολυμπιακός δεν ξεκινήσει από τις 20 Ιουλίου στον 2ο  προκριματικό τους αγώνες του, αλλά την 6η Ιουλίου στον 1ο προκριματικό; Θα συναινέσει η Super League 1 να στείλει το αίτημα; Ή θα πούνε μετά οι Μάκηδες, ότι δεν το κάνουμε επειδή ο Ολυμπιακός θ’ αναγκαστεί να ξεκινήσει προετοιμασία μόλις τελειώσει ο τελικός του κυπέλλου; Εδώ σε θέλω μάστορα.

Τον νοιάζει πολύ τον Ιβάν Σαββίδη και τον Τίγρη Δημήτρη Μελισσανίδη αν ο Ολυμπιακός δεν ξεκουράσει καθόλου τους παίκτες του; Κι άντε, η Super League το ζητάει. Θα το δεχτεί η Εκτελεστική; Όχι βέβαια. Καλά ξεμπερδέματα στο Θοδωρή το Ζαγοράκη. Να παρακαλάει ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει κι αυτός από τον 2ο προκριματικό κι όχι από τον πρώτο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα