Το ρίσκο του Γιάννη Αλαφούζου

Sports παρασκήνια

Το μοντέλο των τελευταίων χρόνων απέδωσε στον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημιούργησε μια πολύ ισχυρή ομάδα που απώλεσε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Το «τριφύλλι» έφθασε σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο κι ενώ πλέον με την Ευρωπαϊκή συμμετοχή στο Champions League θα υπάρξουν σημαντικά έσοδα, τα οποία μπορούν να επενδυθούν, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε… αλλαγές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποδειχθεί λίρα εκατό. Μπορεί κάποιες μεταγραφές να μην έχουν βγει, αλλά ποσοστιαία αποδείχθηκε πως οι αποφάσεις του είναι σωστές. Εξάλλου σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν παίκτες που θέλουν χρόνο προκειμένου να ενσωματωθούν στο σύστημα μιας ομάδας και ν’ αποδώσουν με βάση το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο αλλάζει μοντέλο. Και ξαφνικά ανακοινώνει πως προχωρά στην πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή. Η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου περιπλέκει την κατάσταση. Το πως θα προχωρήσει αυτό, θα φανεί στην πορεία, ώστε να διαμορφωθεί ξεκάθαρη εικόνα για τον ρόλο, τις αρμοδιότητες και τις επιδιώξεις του καθενός.

Ακόμη το τοπίο είναι θολό κι εκ του αποτελέσματος των νέων μεταγραφικών κινήσεων, θα φανεί, αν πετύχουν οι αλλαγές που αποφάσισε ο Γιάννης Αλαφούζος. Θα του βγει σε… καλό το ρίσκο με τεχνικό διευθυντή που θα είναι πάνω απ’ τον Γιοβάνοβιτς; Γιατί αν δεν είναι δεν έχει νόημα και η παρουσία του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα