Το Σαββιδοτεχνείο στο… χρηματοκιβώτιο του Μαρινάκη! Έχει περισσότερα από τον Ιβάν με τα 200 εκατ. λίρες της Νότιγχαμ;

Άπαξ και θέλεις να δεις πόσα λεφτά έχει ο Μαρινάκης στις τράπεζες και το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο, ένας τρόπος υπάρχει. Ανοίγεις το Σαββιδοτεχνείο.

Η Νότιγχαμ θα παίξει τελικό με την Χάντερσφιλντ για άνοδο στην Premier League. Μάλιστα. Έτσι γίνεται πάντα από τις ομάδες της Championship.

Οι Σαββιδοτέχνες το πάνε αλλού, όμως. Κλασικά. Ότι άπαξ και προκριθεί η Νότιγχαμ, ο Μαρινάκης θα βάλει στο ταμείο 200 εκατ. λίρες. Αυτό είναι που μετράει, όχι η ομάδα, το ποδόσφαιρο. Πόσα λεφτά θα πάρει ο Μαρινάκης.

Μόνο που έπρεπε  να κάνουν λογαριασμό και στις αναλογίες. Πόσα εκατομμύριο ευρώ είναι 200 εκατομμύρια λίρες; Άφησαν απληροφόρητο τον λαό του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει ο ίδιος ο λαός να κάνει την μετατροπή από αγγλικές λίρες σε ευρώ. Δεν είναι ολοκληρωμένο το “ρεπορτάζ”.

Οι λογιστές του Μαρινάκη, όπως τους βάφτισα εγώ, δεν έκαναν καλή δουλειά. Τα 200 μιλιόνια λίρες είναι 236.51εκατ. ευρώ. Θα είναι αφορολόγητα; Είναι μαζί με το ΦΠΑ; Υπάρχει ΦΠΑ στην Αγγλία; Ελλειπέστατο το “ρεπορτάζ”.

Ύστερα, δεν πρέπει να πληροφορηθεί ο λαός του ΠΑΟΚ πόσα ξόδεψε και πόσα πήρε ο Μαρινάκης από τότε που ανέλαβε την Νότιγχαμ; Για να έχει μια τάξη μεγέθους, ρε φίλε με τα λεφτά του Ιβάν Σαββίδη.

Διότι αυτό απασχολεί το λαό του ΠΑΟΚ. Έχει ή δεν έχει περισσότερα λεφτά ο Ιβάν από τον Βαγγέλη;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα