Το «σπαρακτικό» αντίο του Αντώνη Κανάκη για τον φίλο του που πέθανε από κορωνοϊό

Τι έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής

Με το δικό του συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ένα  πολύ καλό του φίλο που νικήθηκε από τον κορωνοϊό, ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, Σάκη Σωτηράκη, ο οποίος ήταν εθελοντής διασώστης, επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

«Ο φίλος μου Σάκης Σωτηράκης, επικεφαλής της ελληνικής ομάδας διάσωσης, ένας εθελοντής, ένα παλικάρι που βοηθούσε τους συνανθρώπους του, έχασε εχθές τη μάχη με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει. Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω. Στην οικογένειά του η σκέψη μου», έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στη δημοσίευσή του.

Το αντίο και από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής

Από την πλευρά της, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής τον αποχαιρέτησε, γράφοντας: «Φτωχότερη από σήμερα η οικογένεια των εθελοντών διασωστών.

Μετά από αγώνα αρκετών ημερών με τη μάστιγα της εποχής έχασε τη μάχη με τη ζωή ο φίλος και συναγωνιστής μας Σάκης Σωτηράκης. Θα τον θυμόμαστε για την ανθρωπιά, το έργο και τη δράση του στον εθελοντισμό. Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Χαλκιδικής εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα