Το τερματίσανε στο ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορούν Παππάς και Γιαννούλης τον Τσιόδρα ότι καλύπτει την ΝΔ

Για το θέμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς – Τι λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές

Δεν σταματάνε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύουν επιθέσεις στην κυβέρνηση, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, με την Κουμουνδούρου να επιλέγει να ασκεί αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Η επίθεση ήρθε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη η οποίοι επιτέθηκαν στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ισχυριζόμενοι ότι καλύπτει την κυβέρνηση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Ειδικότερα, σε κοινή τους δήλωση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχη Χρήστος Γιαννούλης ισχυρίζονται ότι ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την κυβερνητική αδράνεια για τα ΜΜΜ και τον συνωστισμό.

Η δήλωση-μνημείο των Νίκου Παππά και Χρήστου Γιαννούλη:

«Ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της Ν.Δ. στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ. 270 λεωφορεία και τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής.

170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό.

Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα