Το θέμα Πελώνη το «σφύριξαν» μέσα από το Μαξίμου

Ο λόγος για τα σχόλια που είχε κάνει η νυν αναπληρωτής κυβερνητική εκπρόσωπος ως δημοσιογράφος προ δέκα περίπου ετών και τα είχε αναρτήσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προς το παρόν, το θέμα θεωρείται λήξαν, ειδικά μετά την πυροσβεστική –αλλά με ερωτηματικά– παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο λόγος για τα σχόλια που είχε κάνει η νυν αναπληρωτής κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ως δημοσιογράφος προ δέκα περίπου ετών και τα είχε αναρτήσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως, όπως μαθαίνω, αρκετοί βουλευτές δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις (μη) εξηγήσεις τής κας Πελώνη, αλλά ούτε και με την παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης. Ας μην ξεχνάμε ότι ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, αντέδρασε και μία ανάρτησή του έτυχε της αποδοχής κι άλλων βουλευτών. Διότι μπορεί τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Κατσανιώτη να την επιβράβευσαν με like έξι βουλευτές, αλλά δέχθηκε τριπλάσια τηλεφωνήματα κι από άλλους που τον συνεχάρησαν. Διότι ο Πατρινός βουλευτής επί της ουσίας δεν ζήτησε τίποτε άλλο από ένα συγγνώμη. Διότι ας μη λησμονούμε ότι οι βουλευτές είναι αυτοί που ακούν τις γκρίνιες των πολιτών για τα λάθη και τις παραλείψεις υπουργών και υφυπουργών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνω ότι βλέπουν σαν ευκαιρία το θέμα Πελώνη, για να αποδομήσουν τις επιλογές του Μαξίμου, ενώ φίλοι του Τσακαλώτου ισχυρίζονται ότι το θέμα το «σφύριξε» στον Ευκλείδη πρόσωπο μέσα από το Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα