Το τηλεφώνημα Δένδια σε Καραμανλή και τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού που θα συζητηθούν

Tηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον Κώστα Καραμανλή αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών. Η εφημερίδα περιγράφει διάλογο ανάμεσα στον βουλευτή της Ν.Δ. και τον πρ΄ώην πρωθυπουργό και τα λόγια του Κώστα Καραμανλή θα συζητηθούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Δένδιας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν μάλιστα ότι ο κ. Δένδιας εξέθεσε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και κυρίως για το θολό ιδεολογικό στίγμα που εκπέμπει.

Οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρουν και την απάντηση που έδωσε ο Κώστας Καραμανλής στο Νίκο Δένδια λέγοντάς του: «Νίκο, δεν έχεις άδικο». Που σημαίνει ότι συντάχθηκε με όσα του είπε ο κ. Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο Νίκος Δένδιας δήλωνε στα Παραπολιτικά: «δεν είμαστε γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς. Αυτή η γραμμή της κεντροδεξιάς πράγματι δεν αποτυπώθηκε σε όλες τις ομιλίες των βουλευτών. Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, υπάρχουν κι άλλες τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Προσπαθούμε να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, όμως υπάρχουν όρια.

Διαψεύδεται το τηλεφώνημα

Ωστόσο, μιλώντας στο newsit.gr πηγές προσκείμενες στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια, ανέφεραν: «Από την στιγμή της κατάθεσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή έως την ψήφισή της ουδέποτε ο Νίκος Δένδιας συνομίλησε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή γι’ αυτό το ζήτημα».

Διαβάστε επίσης