Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη μίλησε: «Πού να φανταστώ τι γινόταν; Μου έλεγε μην φοβάσαι τον Μάνο, έχει φύγει» (video)

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στο Φως στο Τούνελ και αποκάλυψε πως θα παραδώσει ηχητικό με απειλές το οποίο «καίει» την Πισπιρίγκου στη Δικαιοσύνη

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη με φόντο τους θανάτους των τριών παιδιών τους, με τον έναν εξ αυτών να αντιμετωπίζεται πλέον ως δολοφονία. Εν τω μεταξύ ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στο Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, μιλά για όλους και για όλα ενώ αποκαλύπτει πως ο ίδιος θα δώσει στις αρχές ένα απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο στο Φως στο Τούνελ μίλησε και το λεγόμενο «τρίτο πρόσωπο», στο οποίο ο Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην ανακρίτρια ως αιτία του χωρισμού του από τη γυναίκα του.

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με το «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στον Μάνο και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν το θάνατο της Ίριδας.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα. Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Θα παραδώσω το ηχητικό της Ρούλας στη Δικαιοσύνη»

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ηχητικό, απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα μιλάει απειλητικά για εμένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα