Το βούλευμα του «Koriopolis» ζήτησε ο εισαγγελέας Σιμιτζόγλου

Το σκάνδαλο του «Koriopolis» επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε το βούλευμα για την παραπομπή των 85 κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός και αθλητικός εισαγγελέας απέστειλε αίτημα στο Εφετείο Αθηνών προκειμένου να παραλάβει το βούλευμα και να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχουν λόγοι για άσκηση πειθαρχικών διώξεων σε παράγοντες του ποδοσφαίρου που κατηγορούνται και υπάρχει θέμα με τις ομάδες.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος και Αστέρας Τρίπολης, αλλά και ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό πλημμελήματος και υπάρχει κίνδυνος να εκπέσουν από το αξίωμά τους.

Παράλληλα, ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου αναμένεται να βρεθούν ο Δημήτρης Μπάκος, εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, ο Αχιλλέας Μπέος, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, ενώ δεν υπάρχει το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μια και το βούλευμα από τον αντιεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Πούλιο αλλά και το συμβούλιο εφετών ήταν απαλλακτικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα